Loading...
PVC ulazna vrata

PVC ulazna vrata su najvažniji element na fasadi svake kuće. Ona izražavaju individualnost i životni stil vlasnika. Moraju biti besprijekorna, kako u pogledu estetike, tako u pogledu funkcionalnosti i sigurnosti.

Ulazna vrata proizvodimo od masivnog PVC profila, ojačanog sa pocinčanim čelikom debljine 2mm i sigurnosnog okova sa višestrukim zatvaranjem.
Nudimo velik izbor ukrasnih panela, garnitura kvaka, rukohvata, dekorativnih stakala i boja čime omogučujemo da za sebe izaberete najprikladnija i Vašem oku najugodnija ulazna vrata.

PVC

Ulazna vrata kakva radimo savršeno će se uklopiti u cjelokupni izgled vaše kuće

PVC ulazna vrata se proizvode u jednokrilnoj i dvokrilnoj izvedbi s nadsvijetlima ili bočnim staklima u dimenzijama i dizajnu po željama kupaca. PVC ulazna vrata osim što moraju ispunjavati estetske i sigurnosne zahtjeve, moraju biti i postojan a i dugotrajna. S obzirom da su konstantno izložena različitim vremenskim prilikama kao što su visoke i niske temperature, kiša, snijeg, mraz i slično, potrebno je da budu izrađena od materijala koji je postojan i otporan na sve ove vanjske utjecaje. Višekomorni PVC profili od kojih se PVC stolarija izrađuje nudi izvanrednu termičku i zvučnu izolaciju, a boja je postojana i godinama ostaje ista bez obzira kakvim je sve vremenskim prilikama izložena.

PONUDA PVC ULAZNIH VRATA