Loading...
Nekoliko riječi o nama...

FREELI je u redu preduzeća koja su primjer kako se pravilnim poslovnim opredjeljenjem, poštivanjem viskokih normi kvaliteta proizvoda i rokova isporuke, neminovno ostvaruje brz i uspješan razvojni put.

Krenulo se 1996 godine u garažnom prostoru, sa dvoje zaposlenih radnika i polovnim strojevima.

Danonoćnim marljivim radom i  uz uvjerenje da je odabran pravi razvojno-poslovni pravac, firma je naglo bilježila porast krivulje uspjeha.

Danas preduzeće ima novi poslovni objekat sa dvije proizvodne hale u kojima na potpuno novim, savremenim strojevima, marljivo privređuje 16 dobro obučenih radnika, koji su savršeno ovladali tehnologijom proizvodnje pvc, aluminijske i drvene stolarije.

Ime ''FREELI''  je već udomaćeno kao pojam  kvalitetnog partnera u ovoj oblasti gradnje.

Naši proizvodi su prepoznatljivi po top kvaliteti što dokazujemo dobivanjem certifikata kao autoriziranom proizvođaču, te greenline Certifikat od firme Trocal (Njemačka).

Sa svakim klijentom trudimo se baviti vrlo ozbiljno , stručno i pojedinačno, što podrazumijeva: savjetovanje, planiranje, davanje ponude, pa sve do realizacije zajedničkog projekta.

Ponekad i kod idealno izvedene i montirane stolarije, potrebno je stručno održavanje nakon ugradnje, bilo da se radi o podešavanju, dodavanju elemenata, lomu stakla ili sličnom.
U tom smislu vam nudimo besprijekoran servis u garantnom roku te nakon isteka roka.

Naše iskustvo, moderne tehnologije, najkvalitetniji PVC profili Njemačkog proizvođača TROCAL, precizna izrada i montaža daju najveći kvalitet svim našim proizvodima.

Naše široko znanje, kreativnost i iskustvo ponekad umjetnost čine mogućim da udovoljimo sve specijalne želje naših klijenata.

Nadamo se da će te provesti ugodne trenutke u čitanju naše stranice i gledanju naših proizvoda i mogućnosti koje nudi naša firma . Također se nadamo suradnji na obostrano zadovoljstvo.