Loading...
PVC klizne stijene

Istančan dizajn. Visoka funkcionalnost. Dugotrajnost. To su osnovne karakteristike PVC kliznih stijena koje proizvodimo. Idealne su za Vaše terase i balkone. Zadivit će Vas svojom stabilnošću i odličnom izolacijom..

PVC

Velike površine omogućavaju ulaz svjetlosti u prostorije, te prozračnost.

Klizne stijene istovremenu odvajaju ali i povezuju prostore. Jednostavnim kliznim zatvaranjem i otvaranjem PVC klizne stijene zauzimaju minimalan prostor, ali i povezuju prostoriju s vanjskim prostorom. Velike površine omogućuju ulazak svijetla u prostoriju, prozračnost te pasivno zagrijavanje zimi. Uz izuzetna izolacijska svojstva PVC klizne stijene štede energiju i vaš novac.
Razlikujemo prema načinu otvaranja dva osnovna sistema otvaranja: podizno klizni i posmično otklopni.

PremiDoor: najbolji preduvjeti za individualnu arhitekturu!

PVC PremiDoor, pomično-klizna vrata od profine-a omogućavaju Vam veoma velike otvore, kao npr. za područje vrta i terase, tako da ih fleksibilno možete uređivati.
Prostorije za stanovanje se otvaraju prema vrtu, terase postaju prostorije za stanovanje.

PremiDoor je premium proizvod.
On osvaja svojom vitkom linijom, svojim beskonačnim karakterom i svojim tehničkim obilježjima: najbolje vrijednosti kod toplotne i zvučne izolacije, stabilnost i dihtovanje se takođe podrazumijevaju kao sigurna funkcija uz kvalitetan komfor usluge.
Različite varijante izvedbi i neobične veličine – sa veličinom krila do 3,0 m širine i 2,5 m visine – nude najbolje uvjete za Vašu individualnu arhitekturu.
Lagano i tiho pomjeranje pomičnih elemenata je još jedno posebno obilježje PremiDoor-a, koji je razvijen na bazi savremenog 70mm-skog sistema profila.
Sa PremiDoor-om sprovode se jedinstvene ideje na Vašem objektu.