Loading...
PVC stolarija

PVC stolarija igra ključnu ulogu u promicanju energetske učinkovitosti i toplinske izolacije koja štedi energiju. Prozorski profili načinjeni od PVC-a ostvaruju najbolje ocjene pri usporedbi s aluminijskim ili drvenim prozorima. Imaju bolja izolacijska svojstva i mogu smanjiti troškove energije i grijanja. Posebno je velika mogućnost uštede energije pri upotrebi PVC prozorskih profila izrađenih u standardu pasivne kuće.
Danas se prozori za pasivnu kuću mogu raditi učinkovito i s niskim troškovima, koristeći najmodernije PVC profile i sada već uobičajeno trostruko ostakljenje.

PVC

PVC stolarija ima vrlo dobar omjer troškova i koristi

PVC stolarija nudi jasne prednosti kod smanjenja troškova, kako pri kupnji, tako i tijekom cijelog njihovog životnog vijeka. Drveni okviri u prosjeku su 20-30% skuplji od PVC-a, a aluminijski prozori koštaju oko 30% više, ponovno predstavljajući najskuplju mogućnost. Temeljeći se na visokom potencijalu uštede energije i minimalnom održavanju tijekom cijelog razdoblja od više od 50 godina, značajne uštede pojavljuju se i u dugom roku.

Profili

TROCAL 88+

Savršena sinteza funkcionalnosti i dizajna.

Kreirati novi prozorski profil je jako ambiciozan cilj, pri čijem ostvarenju treba zadovoljiti niz zahtjeva, od vrhunskih tehničkih svojstava do ispunjavanja najviših estetskih standarda suvremene arhitekture - uz sasvim slobodno oblikovanje. Sustavom TROCAL 88+ nam je to uspjelo.

Veličina ne mora biti vrijednost sama po sebi, ali može biti preduvjet za jedinstven napredak u kvaliteti i učinkovitosti - kao u slučaju Trocal 88+ sustava, nove generacije profila za PVC prozore. Optimalna dubina ugradnje od 88 mm za PVC profile znači početak nove građevinske dimenzije, orijentirane prema dizajnerskim željama suvremene arhitekture koja očekuje usku povezanost estetske besprijekornosti s najvišim funkcionalnim i tehnološkim rezultatima. TROCAL 88+ je mjerilo ovih visokih zahtjeva i želja, s prednostima koje jedva da se mogu dostignuti kroz još veće ugradbene dubine.

PVC

S TROCAL 88+ sustavom otvara se jedno veliko i uzbudljivo područje suvremene arhitekture u kojem je moguća izvedba zahtjevnih konstrukcija sasvim uske optičke širine profila - elegancija i savršene proporcije. PVC prozori su ovim sustavom izborili svoje mjesto u zahtjevnim dizajnerskim zahvatima.

Trocal 88+ između ostalog donosi: - Suvremen dizajn, savršene proporcije.
- I s ugradbenom dubinom od 88 mm uspjeli smo postići elegantan uski izgled prozora - za više svjetlosti u vašem prostoru.
- Poboljšana statika za veća krila.
- Dodatne mogućnosti u oblikovanju površinskih boja - TROCAL DecoStyle, AluClip i AluFusion.
- Znatno smanjenje potrošnje energije i ispuštanja CO2 u okoliš zahvaljujući poboljšanoj toplinskoj izolaciji.
- Certificiran i za pasivne kuće.
- Omogućeno potpuno recikliranje.
- Profili s bezolovnim stabilizatorima (greenline tehnologija).

TROCAL 88+ je vaša investicija u budućnost.

AluFusion

Izvanredan spoj aluminija i PVC-a.

PVC

 


TROCAL AluFusion je savršeno rješenje za sve objekte kod kojih se traži savršena optika i stabilnost aluminijskih profila. Odlična toplotna izolacija klasičnih PVC prozorskih sistema i perfektna zvučna izolacija, koju aluminij sam ne može ponuditi.
Sa svojom odličnom statikom TROCAL AluFusion je idealan za velike staklene površine i do 3,5 m visine.
Aluminij i PVC kod ALuFusiona su u jedinstvenom spoju što je patentom zaštićena novost u svijetu prozorske tehnike. Sa ovom novom tehnikom spajanja dviju sirovina mi smo u stanju da potpuno ispunimo sve Vaše
zahtjeve. Ekstremno ekonomično. U proizvodnji, u upotrebi i potrošnji energije - AluFusion duboko u budućnosti.

 

Obilježja:
• Jedinstven spoj Aluminija i PVC-a
• Dubina ugradnje 70 mm

• 5-komorni profili

• Bez unutrašnje lajsne za ostakljenje, za lakše održavanje i više sigurnosti.
• Više udobnosti zbog boljih Uw - vrijednosti,

manja opasnost od stvaranja kondenzacije i veća temperatura površine. [Uf = do  0,9 W/m2K]
• Specifična rješenja zvučne izolacije [Rw moguće i do 47 dB]
• Izvedbe krila moguće i do 2,70 m visine
• Kvalitetna sigurnost od provale [sistem bez unutarnje lajsne za ostakljenje]
• Kompletan sistem sa varijantama udarnih/bočnih i srednjih dihtunga