Loading...
Aluminijumske ograde i kapije

Zbog posebnih arhitektonskih oblika svojih profila i zahvaljujući različitim završnim obradama naše se balkonske i stubišne ograde dobro uklapaju kako kod novih modernih konstrukcija, tako i u starim građevinama u povijesnim jezgrama grada.
Nije slučajno da se kao obloga kod gradnje viskokih zgrada upravo koristi aluminij. Aluminijska fasada odgovara svim sigurnosnim, kvalitatinim i tehničkim uvjetima. Fasade izrađene iz alumiija su lagane, izdržljive, otporne na koroziju i nepropuštaju vlagu.
Izrada aluminijske fasade je vrlo brza a sama aluminijska fasada može trajati dugo.

ALUMINIJSKA stolarija

Kod uređenja stubišta vrlo je važno uklopiti ga u cjelokupni prostor, a istovremeno ga učiniti zanimljivim. Stepenice, ograda i rukohvati igraju veliku ulogu u tome da neki interijer učine atraktivnim i elegantnim. Aluminijske stubišne ograde idealne su kako za unutarnje, tako i za vanjske prostore. Također se odlično uklapaju i u poslovne i u stambene objekte. Dok je prosječna visina ograde u stambenom objektu 90 cm, ograda na balkonu i terasi mora biti visoka 110 cm. ALU stubišne ograde iz naše ponude ispunjavaju sve standarde sigurnosti, ali istovremeno zadovoljavaju potrebe najzahtjevnijeg kupca po pitanju estetike.

Mogućnost kombiniranja sa drugim materijalima

Aluminijski konstrukcijski dijelovi mogu se kombinirati sa drugim materijalima, što ovim stubišnim ogradama daje još jednu prednost, a to je mogućnost različitih oblika i izgleda. Nerijetko se aluminij kombinira sa staklom, što stubištu daje moderan i atraktivan izgled. Osim što su izrađene od najkvalitetnijih aluminijskih profila i spojnih elemenata, ALU stubišne ograde u ponudi naše tvrtke otporne su na sve vremenske utjecaje, što im garantira minimalno održavanje i dugovječnost.