Loading...
ALU zimski vrtovi

Potreba za većim životnim prostorom ili jednostavno za prostorom u kojem ćete pronaći kutak za sebe, sve je češća, a zimski vrtovi nameću se kao idealno rješenja za bili koji od spomenutih problema. Zimski vrtovi stvaraju poseban ugođaj te poboljšavaju kvalitetu života. Kada vremenske prilike ne dopuštaju da odmarate na terasi ili u dvorištu, zimski vrtovi omogućuju Vam da uživate u prekrasnom pogledu na prirodu iz topline vlastitog doma. Uz stručno planiranje i kvalitetnu izvedbu moguće je konstruirati i izgraditi zimski vrt, te ga pretvoriti u prostorije u kojima možemo boraviti tijekom cijele godine. Pretpostavka za to je: kvalitetno ostakljivanje prostora s besprijekornom izolacijom i dostatnim prozračivanjem.

ALUMINIJSKA stolarija

Iznimna toplinska izolacija
Zimski bi vrtovi uvijek trebali biti orijentirani prema jugu, budući da će na južnoj strani vrt zimi biti obasjan sunčevim zrakama koje će ugodno grijati unutrašnjost vrta, a time i troškove grijanja donekle smanjiti. Osim toga, na južnoj će strani vrt primati najviše svjetla, što će odgovarati većini biljaka koje u zimskom vrtu prezimljuju.
Osim što je svaka konstrukcija izrađena i testirana do najsitnijih detalja, također je riječ o fleksibilnoj konstrukciji prilagođenoj individualnim željama i potrebama. Ovdje nije riječ o serijskim proizvodima, već se svaka konstrukcija prilagodi zahtjevima stranke. Ono što karakterizira ALU zimskih vrtova iz naše ponude jesu odlična toplinska i zvučna izolacija, kao i protuprovali okov te sigurnosna stakla na krovu zimskog vrta. Različiti načini otvaranja i elegantnost izvedbe također su dio naše bogate ponude. Možete odabrati bilo klizne, bilo harmo elemente iz naše ponude kojima ćete odvojiti ili spojiti vanjski i unutarnji prostor.