Loading...
Sobna vrata

Vječno i neiscrpno u postizanju atraktivnih dizajnerskih rješenja, uvijek moderno i u trendu, primjenljivo u svim podenvljima i klimatskim zonama...
Toplinu koju stvara u enterijeru teško će nadmašiti bilo koji drugi materijal. Osim toga, kao prirodni materijal u dom unosi prirodu, a time i smirenost i ljepotu kakvu samo priroda posjeduje.


Drvena stolarija

Pronađite idealna sobna vrata


Freeli masivna sobna vrata su izbor sa stilom jer puno drvo i na pogled i na dodir zrači posebnim emocijama. U svaka vrata ugrađena je neizmjerna pažnja i ljubav da bi svojim izgledom odisala potpunom prirodnošću. Rijetko koji materijal stvara toliko topao osjećaj kao drvo.
Zapravo drvo izaziva onaj iskonski osjećaj povezanosti sa svojim domom. Kako bi prenijeli sve te karakteristike na naša vrata, odlučili smo ponuditi velik broj površinskih obrada, od uljenih pa sve do lakiranih vrata. U ovome trenutku brojimo ukupno trinaest različitih površina od kojih proizvodimo sobna vrata. Različite karakteristike, nijanse i boje, od bijele do tamno smeđe zadovoljit će i najzahtjevije ukuse i potrebe. Za bilo koji broj soba i bilo kakvih namjena, Freeli sobna vrata će izolirati buku i olakšati reguliranje temperature u sobi.