Loading...
Drvene montažne kuće - Kuće iz vaših snova

Izgradnja brvnara postaje sve popularnija širom svijeta. Rustičan izgled i miris drveta daje kući udoban i topao osećaj boravka uz vatru pored kamina. Pošto su napravljene od punih oblica, balvana i drvenih ramova ove kuće su ekološki i energetski veoma efikasne.
Izgradnja ovih kuća od prirodnih materijala eliminiše korišćene toksičnih materijala koji se koriste za izolaciju kuća koje su veoma štetne kako za Vas tako i za okolinu.

Interijer

Debela stabla obezbjeđuju prirodno hladan vazduh tokom visokih ljetnih temperatura, odnosno topao prijatan vazduh tokom zimskih noći. To znači manji trošak za dodatnom klimatizacijom i grijanjem.
Samim tim što je drvo energetski efikasnije, prirodna izolacija od trupaca je također i dobar zvučni izolator tako da obezbjedjuju bolji i prijatniji san, samim tim bićete odmorniji i zdraviji. Ako cjenite svoju privatnost i zdraviji način života onda su brvnare nešto što morate imati.
Pored neopisive pridone ljepote i osećaja boravka u njima, ovakav tip kuća ima veću vrijednost nego zidane kuće, i mogu se preprodavati po mnogo većoj cijeni, upravo zbog prirodnih materijala koji se sve više primjenjuju na zapadu i pridaje im se veća vrijednost.

PVC

Budući da ih gradimo sa velikom preciznošću i sa zdravim, debelim balvanima, ovakve kuće su izdržljivije i otpornije na prirodne nepogode od običnih kuća. Zbog lakoće gradjenja, dizajn se može lako prilagoditi željama kupaca, brvnara je veoma atraktivnog izgleda, zato se kaže za ove kuće da izgledaju kao ” Drvene kuće iz bajki “. Mnogi kupci se opredjeljuju za brvnare upravo zbog njihovog atraktivnog izgleda, a i sam boravak u njima je kao u bajki.

Drvo je zbog svoje jedinstvenog svojstva najbolji i najzdraviji prirodni izolator ” diše “, a odlikuje se izuzetnim izolacionim karakteristikama. Tako da je drvo 5 puta bolji izolator od cigle a i neuporedivo je zdraviji..

Prednosti brvnara u odnosu na obične kuće:


Veličanstven izgled drveta, njegova struktura i boje
Pristupačnost ovog materijala (laka nabavka)
Visoke stope fizičkih i termičkih svojstava drveta
Niža cijena materijala (trupci, gradja) znatno utiče na ukupne troškove izgradnje
Niža cijena unutrašnje dekoracije prostora. Nema dodatnih troškova na zidove, krečenje , znatnija ušteda
Materijal koji koristimo je 100% prirodan. Zako se kaže kod ovakvih kuća, zidovi kao da “Dišu” zimi kuće su tople i prijatno su sviježe u ljeto. U ovakvih prostorima nema potrebe za instalacijom klima uređaja, vlažnost u njima je optimalna.
Izgradnja drvenih kuća omogućava lakšu realizacije složenijih projekata
Visok stepen izolacije omogućava uštedu ogrijeva zimi i dobra zvučna izolacija drveta neće propuštati uličnu buku.